VIL VCU Sınavı

  • 50 yerde 2 dilde
  • açık kayıt ile
  • özel gruplar için

Wanneer VIL VCU?

Ben je intercedent of leidinggevende van een uitzendbureau? Dan moet je beschikken over het diploma Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevenden VCU (VIL-VCU). VIL-VCU is voor een groot deel gelijk aan VOL-VCA en bevat daarnaast ook unieke, op de intercedenten toegesneden kennis. Denk aan wetgeving en verantwoordelijkheden in de relatie ‘inlener – uitzendorganisatie – uitleenkracht’. Daarmee geef je aan dat je weet welke veiligheidseisen worden gesteld aan personeel bij VCA-gecertificeerde bedrijven. Je opdrachtgevers willen dat er veilig wordt gewerkt, zodat niemand iets overkomt. Met een VIL-VCU diploma op zak weet je waar je op moet letten bij het zoeken van uitzendkrachten voor je VCA-gecertificeerde opdrachtgevers.

Çalışanlar ve Yöneticiler VCU (VIL-VCU) için Güvenlik

Het VIL-VCU examen bestaat uit 70 vragen en je hebt hiervoor maximaal 75 minuten de tijd. Onderaan de pagina zie je welke onderwerpen in het examen aan de orde komen. Je bent geslaagd als je minimaal 64,5% van het maximaal 7.000 punten hebt behaald.

Je ziet direct na het examen of je bent geslaagd. De officiële uitslag kun je binnen enkele dagen zien op www.vca-uitslag.nl. Daar kun je ook het pasje downloaden op je telefoon. Je ontvangt dan het VCA pasje en VIL-VCU diploma. De behaalde diploma’s zijn tien jaar geldig en zijn vereist om aan de Veiligheidschecklist VCA te voldoen.

Inschrijven voor het VIL-VCU examen

VIL-VCU examens worden op 50 plaatsen afgenomen, zowel tijdens kantoortijden en in de avonduren. PBNA geeft startgarantie; dus de geplande examens gaan altijd door. Aanmelden kan tot 8 uur (als er nog plaatsen beschikbaar zijn) voor het examen. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging met de exacte aanvangstijd.

VCA sınavına doğrudan kaydolun

 

VIL-VCU sınavında yer alan 70 soru aşağıdaki gibi çeşitli konulara ayrılmıştır. 

VIL-VCU sınavı  Soru sayısı
Yönetmelikler ve güvenlik kuralları 14
Güvenlik, danışma ve denetimler 4
Korunma 8
Işyeri 6
Kişisel koruyucu ekipman 4
Ekipman 5
Belirli faaliyetler ve koşullar 7
Tehlikeli maddeler 7
Elektrik ve radyasyon 4
Yangın ve patlama 5
Kaza 3
Acil 3
Toplam soru: 70
Maksimum puan: 7.000
Minimum geçme puanı: 4.515 puan (%64,5)

Sipariş

Via onderstaande knop kun je direct voor een examen inschrijven.

Bireyler için VCA sınavı

Daha fazla bilgi mi?

Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız:

 078 – 62 53 889

 [email protected]

Sorunuza en geç bir sonraki iş gününde cevap alacaksınız.

İletişime Geçin

Bereid je voor

Bereid je voor op jouw examen met het lesmateriaal van PBNA of de proefexamens

VCA Lesmateriaal en proefexamens