Hét examenbureau voor veiligheid en techniek

Zekerheid in veiligheid

Werken met een heftruck in een distributiecentrum, het repareren van de koeling in een supermarkt, het installeren van een airco in een kantoorpand; je komt het dagelijks in heel Nederland tegen. Dat het veilig gaat, vindt iedereen eigenlijk heel normaal. Alleen gaat dat niet vanzelf.

Bij PBNA vinden we dat veiligheid vanzelfsprekend moet zijn. Technische installaties moeten veilig functioneren en degene die ze plaatst of repareert moet veilig werken. Daar geloven we in.

Veilig werken in heel Nederland

Over veiligheid moet geen discussie ontstaan. Geen twijfel. Maar hoe zorg je daarvoor? De basis is: onafhankelijk borgen van kennis en vaardigheden. Het is onze missie om dat in elke organisatie duidelijk en aantoonbaar te maken. Daar werken we al aan sinds 1912. Inmiddels zijn we een instituut in Nederland, met een koninklijk predicaat. Dus voelen we die verantwoordelijk en dragen die met trots. Zo helpen we jaarlijkse meer dan 75.000 kandidaten aan een certificaat dat garant staat voor zekerheid in veiligheid.

PBNA neemt organisaties en werknemers bij de hand

Hoe veranker je veiligheid en de kennis erover in een organisatie? We leven ons in en verdiepen ons in de wensen en behoeften van werknemers en hun werkgevers. We nemen ze bij de hand en leiden ze langs wet- en regelgeving. En omdat we vrijwel alle veiligheidsexamens afnemen, helpen we organisaties in de breedte. Alle zekerheid onder één dak.

Als het gaat om veiligheid, is alleen 100% zekerheid voldoende

Onze examens en certificeringen zijn een begrip in Nederland, inzichtelijk gemaakt in het openbaar register. Kandidaten kunnen op meer dan 60 locaties terecht en de inhoud van de examens wordt getoetst door onafhankelijke examencommissies. Want we staan voor onze kwaliteit. Niet voor niets werken we samen met toonaangevende opleiders, hogescholen en organisaties in de techniek. Daarom gaan organisaties met een diploma of certificering van PBNA voor 100% zekerheid in veiligheid.

Koninklijke PBNA is

  • certificeringen voor IECEx, ATEX, NEN 3140 VOP, NEN 3140 VP, VCA, F-gassen en SOG
  • binnen 1 dag na examen een diploma op zak
  • openbaar register
  • meer dan 60 examenlocaties
  • aansluiting op de praktijk met bovengemiddeld slagingspercentage
  • je toegankelijke partner voor kennis over veiligheid
  • vertrouwd sinds 1912
  • 100% zekerheid in veiligheid.

Contactgegevens

Bezoekadres:
H.A. Lorentzstraat 1A
3331 EE Zwijndrecht
KvK: 09017208

Postadres:
Postbus 68
3330 AB Zwijndrecht
BTW-nummer: NL 00.18.22.834.B01

Telefoon: (078) 62 53 889

Heb je een vraag?

Telefoon: (078) 62 53 889
Contactformulier