Stipel certificaat NEN 3140

Behaal het NEN 3140 Stipel-certificaat en plan je examen

Examen plannen

Over het Stipel NEN 3140-certificaat

Stipel is gericht op de veiligheid van mensen die werkzaam zijn in de energietechniek. Stipel zet zich in voor een landelijke standaard op het gebied van veiligheid in de energiesector.

De voordelen van een NEN 3140 Stipel-certificaat voor werkgevers

Samenwerken met Stipel-gecertificeerde technici zorgt voor betere (ARBO-)veiligheid, minder ziekteverzuim, beter inzetbare medewerkers en versoepeling van ARBO-toezicht. Al meer dan 40.000 technici zijn voorzien van een Stipel-certificaat. Dit worden er de komende jaren nog veel meer. Stipel is daarom een betrouwbare keuze om aan de gehele sector te bewijzen dat de gecertificeerde persoon deskundig te werk gaat.

De voordelen van een NEN 3140 Stipel-certificaat voor werknemers

Stipel legt de lat hoog. Voor Stipel-certificering moet je aantoonbaar weten wat je doet als het om veilig werken gaat. Dat weten werkgevers. Ben jij Stipel-gecertificeerd, dan verbetert dat ook jouw positie op de arbeidsmarkt.

Hoe word je Stipel-gecertificeerd?

Je behaalt een Stipel NEN 3140-certificaat door het examen te behalen. Het examen bestaat uit zowel een theorie-examen als een praktijkexamen. Het theorie-examen kun je zelf inplannen op een van de 60+ examenlocaties van PBNA. Praktijkexamens worden afgenomen bij ROVC in Ede. Daar kun je ook een NEN 3140-cursus volgen die je goed voorbereidt op dit examen. Heb je je Stipel NEN 3140 examen certificering gehaald? Deze is dan 3 jaar geldig. Daarna zul je opnieuw examen moeten doen.

Stipel-register

Stipel-certificaten worden geregistreerd in het Stipel-register. Weet je niet meer hoelang jouw certificaat nog geldig is of wil je een Stipel-certifciaat controleren? Stipel heeft een register waarin uitgegeven certificaten worden vastgelegd. 

Ga naar het register

Vraag over de NEN 3140-certificering?

Wij helpen je graag

 078 – 62 53 889

 [email protected]

Je krijgt uiterlijk de eerstvolgende werkdag antwoord op je vraag.

Contact

Stipel NEN 3140-certificaat

Naast het reguliere NEN 3140 certificaat, kan ook gekozen worden voor de Stipel-certificering.

Over Stipel-certificering