VCA-diploma

VCA-diploma behalen

Moet je een VCA-diploma behalen?

Plan je examen VCA-basis, VCA-VOL of VIL-VCU en bereid je voor met de juiste studiematerialen en proefexamens.

Heb je het examen afgelegd, controleer dan je officiële examenuitslag op vca-uitslag.nl. Heb je het VCA-examen gehaald? Gefeliciteerd!
Je ontvangt jouw persoonlijke VCA-diploma B-VCA, VOL-VCA of VIL-VCU.

Heb je jouw VCA-diploma behaald, dan kun je aan jouw werkgever of opdrachtgever aantonen dat je weet wat veilig werken inhoudt en dat je op de hoogte bent van geldende wet- en regelgeving.

Daarnaast vergroot je jouw carrièrekansen met een VCA-diploma. Er zijn duizenden bedrijven in Nederland waarbij het verplicht is om een geldig diploma te kunnen overhandigen.

Heb je nog geen VCA-diploma behaald? Plan dan jouw VCA-examen in en bereid je voor met de juiste studiematerialen, het volgen van een cursus en het maken van proefexamens.

 

VCA-diploma 10 jaar geldig

Je VCA-diploma verloopt op den duur. De reden hiervoor is dat er nogal wat verandert op het gebied van veiligheid en regelgeving. Na 10 jaar is het de hoogste tijd om opnieuw je VCA te behalen. De geldigheidsduur van je diploma verloopt dan.

Weet je niet meer zeker of jouw VCA-diploma nog geldig is? Alle afgegeven VCA-diploma’s worden geregistreerd. Je kunt de geldigheid van jouw VCA-diploma controleren in de VCA-bank.

 

Kopie diploma nodig?

Ben je diploma kwijt en wil je graag een kopie opvragen? Dat kan, die kunnen we je toesturen. Tenminste, als je ooit jouw VCA-diploma hebt behaald via PBNA. Weet je dat niet zeker? Controleer dan eerst in het Centraal Diploma Register of je je diploma bij PBNA hebt behaald. De kosten voor een nieuw diploma inclusief pasje bedragen € 20,00 (excl. BTW). Wil je alleen het duplicaat diploma? Dan betaal je € 15,00 (excl. BTW).

 

Bestel een duplicaat diploma