Kom jij ons team versterken als Medewerker examenbureau?

Wij zijn Koninklijke PBNA

Veilig werken, veilige installaties. Dat moet vanzelfsprekend zijn. Toch? Maar hoe zorg je daarvoor in jouw organisatie? Koninklijke PBNA is al meer dan 100 jaar een begrip voor veiligheid en techniek. Als onafhankelijk examenbureau helpen we met het borgen van kennis en vaardigheden, met het aantoonbaar maken van veiligheid in organisaties en met het voldoen aan wet- en regelgeving. Zo halen jaarlijks meer dan 75.000 kandidaten een certificaat dat garant staat voor zekerheid in veiligheid. Onze examens zijn voor VCA (veilig werken), SOG (risicovolle taken), Explosieveiligheid (IECEx/ATEX), NEN 3140 (veiligheid in de elektrotechniek), Middelbaar Gasmeetkundige Zeecontainers (MGK), F-Gassen 1 & 2 (gassen die onder andere in aircosystemen, koelsystemen en warmtepompsystemen zitten) en diverse maatwerkexamens voor technisch Nederland. Onze examens organiseren we voor particulieren, opleiders en bedrijven.

Zo ziet jouw dag eruit

Je werkt voornamelijk vanuit ons hoofdkantoor in Zwijndrecht. Op kantoor begint je dag met een lekkere kop koffie of thee. Wanneer je achter je laptop zit log je in op de telefoon en check je de mail van de planningsmailbox. Je beantwoordt een aantal mails en tussendoor sta je klanten telefonisch vriendelijk te woord. Daarna contoleer je de binnen gekomen bestellingen. Je hebt een aanvraag voor een examen van een opleider ontvangen. Over 3 werkdagen moet het examen plaatsvinden. Jij gaat direct aan de slag en zorgt ervoor dat er een examenleider beschikbaar is. Tevreden koppel jij aan de klant terug dat alles geregeld is en dat ze hun kandidaten kunnen inschrijven. Na de lunch kijk je samen met een collega of er op alle ingeplande theorie-examens een examenleider staat ingepland. Daarna werk je de mailbox bij en beantwoord je binnenkomende telefoontjes. Ondertussen krijg je van een van de accountmanagers het verzoek om contact op te nemen met een nieuwe klant om ze wegwijs te maken in het online bestelportaal. Als dat is geregeld werk je nog jouw to-do lijst bij. Dan zit je werkdag erop en ga je met een tevreden gevoel naar huis!

Naast je reguliere werkzaamheden ga je meedraaien in de bezetting van onze noodtelefoon. Zo zijn we bij problemen in de avonden en weekenden bereikbaar voor onze examenleiders.

Samen met vijf collega’s organiseer, plan en rond je onze diverse examens af. Kenmerken van het team: wat voor elkaar over hebben, samenwerken, accuraat, kwaliteitsgericht en betrokken.

Jouw profiel

Als Medewerker examenbureau ben je dagelijks bezig met het beantwoorden van de telefoon en mail, het benaderen van examenleiders, het uitvoeren van examenplanningen en. Je werkt nauwkeurig en weet het overzicht te bewaren in hectische tijden. Daarnaast ben je klantvriendelijk en oplossingsgericht.

Jij fungeert als back-up van jouw directe collega. Bij vakanties en vrije dagen nemen jullie elkaars werkzaamheden over. Bij indiensttreding is het overhandigen van een VOG essentieel.

Jij:

 • hebt MBO werk- en denkniveau.
 • bent proactief en een echte doener.
 • houdt van overzicht en het bijhouden van planningen.
 • werkt nauwkeurig, bent flexibel en handelt klantgericht.
 • bent beschikbaar voor 24 uur per week, in ieder geval op dinsdag en donderdag.

Ons aanbod

Om fijn te kunnen werken bieden wij een prettige werkomgeving met veel afwisselende werkplekken en planten. Daarnaast hebben we een verse bonen koffieautomaat en zijn er voldoende parkeerplekken. Ons hoofdkantoor zit in Zwijndrecht.

Verder bieden we:

 • Marktconform salaris.
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
 • Pensioenregeling.
 • Laptop en een telefoon.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Thuiswerkmogelijkheden.
 • Een thuiswerkbudget zodat je ook thuis een fijne werkplek kunt creëren.
 • De mogelijkheid om kosteloos opleidingen en trainingen te volgen.

Ben je enthousiast over de functie? Leuk! Stuur dan jouw cv en korte motivatiebrief vóór 26 mei 2024 per e-mail naar John Otten: [email protected].

Eerst nog wat meer informatie? Bel gerust met John Otten, Manager Examenbureau via 06 – 27 09 00 49.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.