Kom jij ons team versterken als Coördinator examenbureau?

Wij zijn Koninklijke PBNA

Veilig werken, veilige installaties. Dat moet vanzelfsprekend zijn. Toch? Maar hoe zorg je daarvoor in jouw organisatie? Koninklijke PBNA is al meer dan 100 jaar een begrip voor veiligheid en techniek. Als onafhankelijk examenbureau helpen we met het borgen van kennis en vaardigheden, met het aantoonbaar maken van veiligheid in organisaties en met het voldoen aan wet- en regelgeving. Zo halen jaarlijks meer dan 75.000 kandidaten een certificaat dat garant staat voor zekerheid in veiligheid. Onze examens zijn voor VCA (veilig werken), SOG (risicovolle taken), Explosieveiligheid (IECEx/ATEX), NEN 3140 (veiligheid in de elektrotechniek), Middelbaar Gasmeetkundige Zeecontainers (MGK), F-Gassen 1 & 2 (gassen die onder andere in aircosystemen, koelsystemen en warmtepompsystemen zitten) en diverse maatwerkexamens voor technisch Nederland. Onze examens organiseren we voor particulieren, opleiders en bedrijven.

Zo ziet jouw dag eruit

Je werkt vanuit huis of bent op ons hoofdkantoor in Zwijndrecht. Op kantoor begint je dag met een lekkere kop fairtrade koffie of thee. Wanneer je achter je laptop zit check je jouw mail en die van de algemene mailbox. Je hebt een aanvraag voor een examen van een opleider ontvangen. Over 3 werkdagen moet het examen plaatsvinden. Jij gaat direct aan de slag en zorgt ervoor dat er een examenleider beschikbaar is. Tevreden koppel jij aan de klant terug dat alles geregeld is en dat ze hun kandidaten kunnen inschrijven. Om 11:00 uur heb je een teamsmeeting staan met een van de accountmanagers. Hij heeft een klant met meerdere kandidaten voor het F-gassen 2 examen. Jij pakt het vanaf hier over zodat de klant met jou kan overleggen rondom organisatorische wensen. Daarna schakel je met de praktijklocatie om extra dagen in te boeken en begeleidt de klant door het proces van inschrijven. Aan het einde van de dag krijg je een telefoontje dat een van de examinatoren die de volgende dag een examen verzorgt ziek is. Je schakelt snel en gaat direct aan de slag om een vervanger te regelen. Als dat is geregeld werk je nog jouw to-do lijst bij zodat je grip blijft houden op de planning. Dan zit je werkdag erop en ga je met een tevreden gevoel naar huis!

Naast je reguliere werkzaamheden ga je meedraaien in de bezetting van onze noodtelefoon. Zo zijn we bij problemen in de avonden en weekenden bereikbaar voor onze examenleiders.

Samen met vijf collega’s organiseer, plan en rond je onze diverse examens af. Kenmerken van het team: wat voor elkaar over hebben, samenwerken, accuraat, kwaliteitsgericht en betrokken.

Jouw profiel
Als Coördinator examenbureau ben je dagelijks bezig met het organiseren en monitoren van examenlijnen. Je werkt nauwkeurig en weet het overzicht te bewaren in hectische tijden. Voor het maken van complexe examenplanningen draai jij je hand niet om. Je vind het leuk om te organiseren en te plannen. Ook ben je klantvriendelijk en oplossingsgericht.

Daarnaast fungeer jij als back-up van jouw collega’s. Bij vakanties en vrije dagen nemen jullie elkaars werkzaamheden over. Bij indiensttreding is het overhandigen van een VOG essentieel.

Jij:

 • hebt een HBO werk- en denkniveau.
 • houdt graag het overzicht en bent proactief.
 • bent een ervaren planner en organisator.  
 • bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.
 • bent analytisch sterk: je bent in staat om op basis van historie en data complexe examenplanningen te maken.
 • werkt nauwkeurig, bent flexibel en handelt kwaliteitsgericht.

Ons aanbod

Om fijn te kunnen werken bieden wij een prettige werkomgeving met veel afwisselende werkplekken en planten. Daarnaast hebben we een verse bonen koffieautomaat en zijn er voldoende parkeerplekken. Ons hoofdkantoor zit in Zwijndrecht.

Verder bieden we:

 • Marktconform salaris.
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
 • Pensioenregeling.
 • Laptop.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Thuiswerkmogelijkheden.
 • Een thuiswerkbudget zodat je ook thuis een fijne werkplek kunt creëren.
 • De mogelijkheid om kosteloos opleidingen en trainingen te volgen.

Ben je enthousiast over de functie? Leuk! Stuur dan jouw cv en korte motivatiebrief vóór 1 april 2024 per e-mail naar John Otten: [email protected].

Eerst nog wat meer informatie? Bel gerust met John Otten, Manager Examenbureau via 06 – 27 09 00 49.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.