VCA lesmateriaal & VCA proefexamen

Bestel hier je VCA boek en -proefexamens

Bestellen

VCA boek en Online proefexamen

 

Wilt u uw medewerkers opleiden of via zelfstudie voorbereiden op het VCA-examen? PBNA biedt een praktisch en actueel VCA boek. Al meer dan 500.000 mensen hebben zich met ons lesmateriaal voorbereid op het examen.
In het lesmateriaal wordt ieder onderwerp compleet en compact behandeld. Het boek staat vol oefeningen en – bij de Nederlandse versies – kleurrijke cartoons. Het is optimaal afgestemd op de actuele eindtermen en de nieuwste examenvragen.

VCA proefexamens

Hier vind je meer informatie over de online VCA proefexamens van PBNA. Je kunt net zo vaak oefenen als je wilt en na ieder proefexamen zie je welke onderwerpen je al wel en welke nog niet goed beheerst.

 

Wijzigingen ten opzichte van de vorige druk

De actuele versie van het Nederlandstalige lesmateriaal VCA basis (B VCA) is versie 5.6. Hier vind je een overzicht van de (inhoudelijke) wijzigingen ten opzichte van de vorige versie: Wijzigingen B-VCA (van-versie-5.5-naar-5.6)

De actuele versie van het Nederlandstalige lesmateriaal VOL VCA en VIL VCU is versie 5.6. Hier vind je een overzicht van de (inhoudelijke) wijzigingen ten opzichte van de vorige versie: Wijzigingen VOL-VCA / VIL-VCU (van-versie-5.5-naar-5.6)