Klantverhaal: deepEx Technologies

Ontdek hoe onze aanpak en persoonlijke begeleiding technische professionals ondersteunen bij het bereiken van hun doelen, aan de hand van inspirerende klantverhalen. 

“PBNA begeleidt ons altijd en geeft feedback om onze missie te bereiken.”

deepEx Technologies leidt mensen op die werken in explosiegevaarlijke omgevingen. Dit is volgens het zogenaamde IECEx 05 trainingsprogramma. Ze werken vanuit de Verenigde Arabische Emiraten en India, en ontvangen cursisten uit de hele regio, waaronder landen als Egypte, Kazachstan en Australië. Voor de examens werken ze samen met PBNA. Eigenaar Diljith Edathil vertelt hoe dat in de praktijk werkt.

 

“Er zijn veel certificeringsinstanties en we hebben er een paar benaderd. PBNA is een van de oudste en toen we contact met ze opnamen, overtuigden ze ons om samen te werken. Waarom?”

Snelheid is essentieel
”Eén van de redenen is: ze werken erg snel. Ze publiceren de resultaten van de examens zeer snel, en dat is belangrijk voor onze klanten. Velen van hen werken projectmatig, dus ze hebben geen tijd om twee of drie maanden te wachten op een certificaat. Als ze bijvoorbeeld nieuwe mensen aannemen, moeten ze snel gecertificeerd worden.”

 

Certificering van wereldklasse
De aanpak van deepEx is erop gericht om tijd en geld te van klanten te besparen. Ze kennen de regelgeving in gevaarlijke gebieden en zijn experts in de selectie, installatie, supervisie, inspectie, audit en training voor industrieën zoals mijnbouw, petrochemie, olie en gas, kunstmest, offshore platformen en metaalverwerkende industrieën. Daar hoort certificering van wereldklasse bij. Het feit dat PBNA koninklijk is, spreekt Diljith daarom enorm aan.

 

Transparante aanpak

“We zijn enthousiast om samen te werken met PBNA, een bedrijf met meer dan 100 jaar ervaring. We zijn ook onder de indruk van hun transparante aanpak van het competentiebeoordelingsproces. Ook het persoonlijke contact is erg goed. We regelen toegewijde vergaderingen elke maand om eventuele zorgen, openstaande kwesties, komende examensessies en verbeterplannen te bespreken.”

“PBNA certificeringen laten een toewijding aan kwaliteit en veiligheid zien die in lijn is met de nieuwste industrienormen.”

Bijna 800 examens
PBNA verzorgt de IECEx-examens voor alle units van DeepEx. Ook de persoonscertificaten (CoPC).

Bij elkaar zijn dat al bijna 800 examens, die worden afgenomen op de locaties van deepEx. Het IECEx 05 examensysteem is modulair, dus afhankelijk van je functie leg je een of meer examens af. Vaak bepaalt de opdrachtgever of werkgever welke. De startmodule over basisprincipes van veiligheid in explosieve omgevingen legt iedereen sowieso af. PBNA houdt het proces altijd scherp in de gaten.

 

Teken van kwaliteit

Diljith: ‘’PBNA begeleidt ons altijd en geeft feedback om onze processen en trainingsmaterialen te verbeteren om onze missie te bereiken. Bovendien tonen professionals door het behalen van certificeringen via PBNA niet alleen hun IECEx-competentie, maar laten ze ook een toewijding aan kwaliteit en veiligheid zien die in lijn is met de nieuwste industrienormen.’’

Bekijk meer klantverhalen