Wij zoeken gastvrije examenleiders voor onze digitale theorie-examens

Examenleiders gezocht voor het afnemen van digitale theorie-examens van PBNA

In verband met onze groei zijn wij op zoek naar examenleiders voor onze digitale theorie-examens.

Hou jij van afwisseling en ben jij beschikbaar op verschillende tijdstippen en dagen? Wordt dan examenleider bij PBNA! Jij zorgt ervoor dat onze examenkandidaten zorgeloos hun examen kunnen doen. Jaarlijks neemt PBNA verschillende theorie-examens af voor meer dan 5.000 groepen door het hele land. Deze examens worden hoofdzakelijk digitaal, via tablets of laptops afgenomen. Onze examens staan gepland op alle momenten van de dag en in de avond. Ook op zaterdag en zondag verzorgen wij examens. Het afnemen van examens is een leuke bijverdienste! Jij zorgt ervoor dat alle laptops gereed zijn zodat onze kandidaten met een gerust gevoel hun examen kunnen doen.

Wat bieden we?

Jouw inzet kan wekelijks variëren en daarom werk je op oproepbasis. Je ontvangt een marktconforme vergoeding. Het afnemen van een theorie-examen doe je meestal alleen. De examengroepen bestaan uit ongeveer 20 examenkandidaten. Bij grotere examengroepen werk je samen met een andere examenleider. Om deze examens te verzorgen kan het zijn dat je een eigen examenset met een 20-tal tablets of laptops tot je beschikking krijgt. Een andere optie is dat je een examenset deelt met een collega-examenleider die in de buurt woont. 

Wie zoeken we? 

Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om op verschillende locaties en tijdstippen examens af te nemen. Aangezien onze examens digitaal worden afgenomen is het belangrijk dat je affiniteit hebt met tablets en laptops. Voor ieder digitaal examen zet jij alles klaar zodat de kandidaten hun examen kunnen doen.

Profiel van de examenleider:
  • Is representatief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Heeft affiniteit met computerapparatuur 
  • Is zeer accuraat en werkt nauwkeurig
  • Is flexibel inzetbaar
  • Is kwaliteitsbewust, integer en objectief
  • Woonachtig in Nederland
  • Beschikking over een eigen auto is een vereiste

Tevens is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) een vereiste, de kosten worden vergoed door PBNA.

Heb jij interesse?

Stuur dan een e-mail met een korte uitleg wie je bent naar PBNA, via [email protected].