VCA Diploma digitaal

Wie vanaf nu geslaagd is voor zijn VCA examen bij PBNA ontvangt het diploma digitaal. Naast ons digitale diploma is het voor diplomahouders al enige tijd mogelijk om gratis een digitale pas te downloaden op hun mobiele telefoon.

VCA Diploma digitaal


VCA Diploma voortaan digitaal
Geregeld krijgen wij van onze opdrachtgevers en kandidaten de vraag of we ons VCA-diploma ook digitaal kunnen verstrekken. Dat was tot voor kort niet mogelijk. Maar wie vanaf nu geslaagd is voor zijn VCA examen ontvangt binnen enkele dagen het diploma digitaal. Het VCA-diploma wordt als bijlage met de uitslagmail meegestuurd. De kandidaat die geslaagd is ontvangt dus niet automatisch meer een papieren diploma en een plastic pasje.

Pasje op de smartphone
Bij PBNA zijn wij continue bezig onze dienstverlening nog beter te maken zodat deze goed aansluit bij de wensen van onze klanten. Het aanbieden van duurzame producten past hierin. Het digitale diploma vervangt het papieren diploma. Naast ons digitale diploma is het voor diplomahouders  al enige tijd mogelijk om gratis een digitale pas te downloaden op hun mobiele telefoon. Zo is het mogelijk om de pas direct te kunnen tonen en kan er doorgelinkt worden naar het Centraal Diploma Register. Makkelijk, betrouwbaar en geen plastic meer op zak!

Belangrijke link
Kandidaten en contactpersonen die via onze website het examen hebben ingeboekt ontvangen standaard een uitslagmail na het examen. Daarin wordt verwezen naar deze link: Download je VCA-pas De link kan ook gebruikt worden voor het opvragen van een digitale versie van het VCA-diploma. Dit is echter alleen mogelijk voor diploma’s die behaald zijn vanaf 2015.

 

Heb je vragen naar aanleiding van dit nieuwsbericht, neem dan contact met ons op

Contact

Meld je aan voor de nieuwsbrief