PBNA zoekt examinatoren F-Gassen (cat. 1 en 2)

PBNA is nu bezig met de ontwikkeling van de praktijkexamens F-Gassen (cat. 1 en 2) volgens de BRL 200. We starten dit najaar met de eerste groepen en verwachten op korte termijn een sterke groei. We zijn op zoek naar examinatoren met ruime praktijkervaring in de koel- en klimaattechniek.

Gezocht: examinatoren F-Gassen (BRL 200)

 

Heb je ervaring in het werk met F-Gassen en wil je die ervaring gebruiken om nieuwe installatie- monteurs en -technici te examineren en te beoordelen? Meld je dan aan bij Koninklijke PBNA!

PBNA is op zoek naar jou!

Dit najaar willen wij starten met de examens F-gassen in de categorieën I en II (BRL 200). Wij zijn hiervoor op zoek naar ervaren en nieuwe examinatoren F-gassen. Wij verwachten de komende jaren een aanzienlijke groei van het aantal examens.

Wil je meewerken aan vernieuwing en verbetering bij deze examens? Sluit je dan aan bij PBNA. In het functieprofiel tref je meer informatie aan over je taken en verantwoordelijkheden. Het werk als examinator wordt op ZZP-basis uitgevoerd en de vergoeding is zoals je mag verwachten marktconform.

Heb je interesse? Stuur een mail met je CV naar Thelma Pama van PBNA: [email protected]