Nieuw! Engelse versie B-VCA / VOL-VCA / VIL-VCU boek

Het nieuwe Engelse lesboek B-VCA / VOL-VCA / VIL-VCU is compact en vlot leesbaar en de lesstof wordt door veel voorbeelden en checklists ondersteund. Over alle onderwerpen zijn in het boek oefenvragen opgenomen. Het full-color Engelse lesboek (EN-versie 5.5) sluit optimaal aan op de nieuwste eindtermen.

Het Engelse lesmateriaal B-VCA / VOL-VCA / VIL-VCU is compact en vlot leesbaar en de lesstof wordt door veel voorbeelden en checklists ondersteund. Over alle onderwerpen zijn in het boek oefenvragen opgenomen. Het is de beste voorbereiding op het examen. De nieuwste uitgave van het full-color Engelse lesboek (EN-versie 5.5) sluit optimaal aan op de nieuwste eindtermen.

Het Engelse boek kost € 66,- en behandelt alle examenstof voor B-VCA, VOL-VCA en VIL-VCU. Bij gelijktijdige bestelling van 11 of meer exemplaren van het materiaal in het Engels ontvangt u 10% korting. De levertijd is 3 à 4 werkdagen en de verzendkosten zijn tot 10 exemplaren € 7,50. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 9% BTW.

Voor partners van PBNA bestaat tevens de mogelijkheid gebruik te maken van een ondersteunende Powerpointpresentatie tegen een gereduceerd tarief. Ook partner van PBNA worden? Mail naar [email protected] 

Wilt u of uw kandidaat nog beter voorbereid op het examen verschijnen? Maak dan extra proefexamens in het Engels. De proefexamens dagen je uit om je kennis te testen door het maken van realistische en actuele proefexamen vragen. Je krijgt direct feedback over het resultaat, de tijd die je nodig had en studietips. Ook kun je de foute antwoorden terugzien. Met onze proefexamens kun je je kans op een goed resultaat bij het echte VCA-examen aanzienlijk verhogen. Een onmisbare training dus met honderden VCA vragen.

Bestel hier uw Engelse lesmateriaal en proefexamens

Contactgegevens

Bezoekadres:
H.A. Lorentzstraat 1A
3331 EE Zwijndrecht
KvK: 09017208

Postadres:
Postbus 68
3330 AB Zwijndrecht
BTW-nummer: NL 00.18.22.834.B01

Telefoon: (078) 62 53 889