Hallo MBO en HBO! PBNA neemt jou werk uit handen

VCA-examens voor MBO-ers of HBO-ers snel ingepland op jouw eigen schoollocatie?

Snel en eenvoudig VCA-examens organiseren voor MBO- en HBO-studenten

VCA-examens: snel inplannen, resultaten, diploma’s met 1 druk op de knop. De school is opgestart en je gaat van overleg naar overleg, of van les naar les. En dan moet ook nog in deze periode de VCA geregeld worden, anders kunnen de studenten niet op stage. Heel veel geregel dus. Een nieuwe collega gaat de VCA lessen verzorgen en bij de administratie neemt iemand het regelwerk op zich. Het komt wel op je af, waar begin je. Herkenbaar?

Bel Hélène, het kan snel en makkelijk. Ik help jullie met opstarten, maak de nieuwe docent wegwijs in VCA en zorg dat jullie administratieve kracht onze portal gaat gebruiken voor het inplannen. Samen met jullie bespreken we het les- en oefenmateriaal en geef ik leuke en handige tips. Ik kom nu 10 jaar bij scholen help je graag met alles wat bij de VCA-examens komt kijken. Ik heb een persoonlijke aanpak en zal jullie helpen waar ik kan.

Grote of kleine projecten. De scholen die met ons werken weten het al, of je maar een groepje hebt van 12 leerlingen in het praktijkonderwijs, of je moet 250 HBO-studenten inplannen voor examens, samen met het team van PBNA gaan wij ervoor zorgen dat dit goed en soepel verloopt. In het onderwijs speelt zoveel, het is fijn om met PBNA samen te werken, zodat je tijd overhoudt voor andere belangrijke zaken. Geef gerust een belletje dan spreek ik graag met jullie af.

Ik ben telefonisch te bereiken op 06 10191940 of per mail: [email protected]

Ik zie je gauw! Hélène Munne, accountmanager PBNA

Heb je vragen naar aanleiding van dit nieuwsbericht, neem dan contact met ons op

Contact

Meld je aan voor de nieuwsbrief