Combinatie-pakket VCA examen

De eenvoudigste manier om je VCA te halen: Thuis studeren, 5 realistische proefexamens maken en je examen doen bij jou in de buurt!

Combinatie-pakket VCA examen

VCA-examen en studiemateriaal in 1 keer aanschaffen

Goed nieuws: bij PBNA kun je nu een combinatiepakket bestellen met een e-book, proefexamens en je VCA-examen tegen 1 scherpe prijs.

Jouw voordeel: je regelt alles in 1 keer met een aantrekkelijke korting. Na aankoop van het combinatiepakket ontvang je een e-mail met 3 verschillende vouchercodes. De vouchercodes wissel je in via de verschillende links die in de mail staan.

Je gaat met het e-book studeren op het moment wanneer het jouw het beste uitkomt. Je kunt  gericht oefenen met actuele en realistische proefexamens. Aan je voorbereiding zal het niet liggen. Je gaat examen doen op een dag die het best uitkomt. Er is altijd een examenmoment bij jou in de buurt. Ben je geslaagd? Dan ontvang je een digitaal diploma. Het digi-pasje zet je eenvoudig en snel op je telefoon. Wij zorgen ervoor dat je in het Centraal Diploma Register komt te staan. Zo hoef jij je geen zorgen te maken of jij het terrein op kan.

Combinatiepakketten zijn er in de talen Nederland en Engels, voor de varianten Basis-VCA en VOL-VCA.

Meer lezen: https://www.pbna.com/examens/vca/combinatiepakket/

 

Heb je vragen naar aanleiding van dit nieuwsbericht, neem dan contact met ons op

Contact

Meld je aan voor de nieuwsbrief