Bespaartip voor wie regelmatig VCA-cursussen geeft met PBNA-lesmateriaal

PBNA merkte dat er vraag was naar meer gebruiksgemak en een goedkoper en duurzamer alternatief voor de traditionele boeken.

Bespaartip voor wie regelmatig VCA cursussen geeft met PBNA lesmateriaal

Nieuw bij PBNA: ons e-book voor Basis en VOL-VCA in het Nederlands en Engels

Sinds kort hebben wij naast het vertrouwde VCA-boek ook digitale exemplaren van onze boeken. We merkten dat er vraag was naar meer gebruiksgemak en een goedkoop en duurzaam alternatief voor de traditionele boeken. Toch zien we dat vooral kandidaten die op zeer korte termijn een examen willen doen voor dit voordelige alternatief kiezen.

Voordeel te halen in jouw opleidingen met digitaal VCA-lesmateriaal

Ik ben ervan overtuigd dat het e-book ook voordelen heeft voor opleiders en scholen. Je kunt bijvoorbeeld jouw kandidaten, voordat de cursus begint, een code voor het e-book sturen, zodat zij zich kunnen voorbereiden op jouw cursus. Jouw kandidaat heeft dan met zijn tablet of laptop toegang tot het e-book, dat 1-op-1 hetzelfde is als het traditionele boek. De kandidaat heeft zo de mogelijkheid zich voor de lesdag voor te bereiden en heeft al kennis gemaakt met de materie. Het scheelt jouw bedrijf verzendkosten en het e-book is zeer voordelig. Zo snijdt het mes aan twee kanten.

Op de cursusdag zelf deel je het papieren boek uit dat tijdens de les gebruikt kan worden. Het grote voordeel is dat je dit steeds opnieuw bij verschillende groepen kunt gebruiken, waardoor je maar een aantal boeken op voorraad hoeft te hebben. Tijdens de les werk je vanuit het boek en met de VCA-powerpoint van PBNA op de achtergrond. Het boek blijft na de les op jullie locatie en thuis kan de kandidaat verder leren op zijn laptop.

Je vervangt het boek pas als PBNA een nieuwe versie heeft uitgebracht. Of je gebruikt het nog een extra jaar en voegt een wijzigingenblad van PBNA toe. Zo bespaar je aan papier en kosten. Het e-book is 3 maanden toegankelijk. De cursist heeft ruimschoots de tijd om het te bestuderen, ook als er een herexamen gemaakt dient te worden.

Besparingen op een rijtje:

 • Het e-book is voordelig in aanschaf
 • Geen verzendkosten
 • Hergebruik de gedrukte versie van het boek
 • Koop een kleinere oplage in van de gedrukte versie
 • Engelse versie zelfde prijs als het Nederlandstalige e-book
 • Minder print is een duurzame keuze
 • Meer weten hierover, bel met een van onze accountmanagers voor meer informatie
  Hélène Munne 06 10191940 of Léon Bakx 06 55916355 of bestel de e-books

   

Heb je vragen naar aanleiding van dit nieuwsbericht, neem dan contact met ons op

Contact

Meld je aan voor de nieuwsbrief