Wij zijn op zoek naar een (junior) developer

 

 

Wij zijn Koninklijke PBNA

Veilig werken, veilige installaties. Dat moet vanzelfsprekend zijn. Toch? Maar hoe zorg je daarvoor in jouw organisatie? Koninklijke PBNA is al meer dan 100 jaar een begrip voor veiligheid en techniek. Als onafhankelijk examenbureau helpen we met het borgen van kennis en vaardigheden, met het aantoonbaar maken van veiligheid in organisaties en met het voldoen aan wet- en regelgeving. Zo halen jaarlijkse meer dan 75.000 kandidaten een certificaat dat garant staat voor zekerheid in veiligheid. Onze examens zijn voor VCA (veilig werken), SOG (risicovolle taken), Explosieveiligheid (IECEx/ATEX), NEN 3140 (veiligheid in de elektrotechniek), Middelbaar Gasmeetkundige Zeecontainers (MGK), F-Gassen 1 & 2 (gassen die onder andere in aircosystemen, koelsystemen en warmtepompsystemen zitten) en diverse maatwerkexamens voor technisch Nederland. Onze examens organiseren we voor particulieren, opleiders en bedrijven.

Om ons ICT-team te versterken zijn we op zoek naar een (junior) Developer. Jij gaat aan de slag met de nieuwe release van ons softwarepakket ‘Viper’. Daardoor kunnen we opnieuw kijken naar onze geautomatiseerde processen en hier een verbeterslag in maken. Usabilty en logica gaan hierbij hand in hand samen. Daarnaast lopen er diverse API-koppelingen en dit worden er steeds meer. Ook hier zul jij mee aan de slag gaan. Het zou mooi zijn als jij ook je weg weet te vinden in een Devops-omgeving.

Samen met 1,5 ICT-collega’s vormen jullie een team. Jullie sparren onderling over de uitdagingen en komen met oplossingen. Daarnaast heb je veel contact met andere collega’s binnen PBNA. ICT heeft een centrale rol binnen PBNA waardoor iedereen ontwikkelverzoeken kan indienen om verbeterslagen te maken in processen om nog efficiënter te kunnen werken.  

Jouw profiel

Als (junior) developer houd jij je bezig met het optimaliseren en ontwikkelen van ons software-platform Viper. Je houdt van overzicht en planmatig werken. Daarnaast vind jij het leuk om ontwikkelverzoeken van klanten en collega’s op te pakken en deze te realiseren. Je hebt jezelf diverse programmeertalen eigen gemaakt zoals: SQL, XML, C# en HTML5. Enige kennis van WordPress is mooi meegenomen. Je vindt het leuk om in een kleine organisatie aan de slag te gaan!

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt kennis en ervaring op het gebied van SQL, XML, HTML5 en C#.
 • Jij kunt je weg vinden (of bereid zijn om trainingen te volgen) met programmeertalen WordPress en Python.
 • Je hebt affiniteit met Linux, Windows en Cloud-technologie.
 • Jij houdt graag het overzicht en bent proactief.
 • Jij bent minimaal beschikbaar voor 32-40 uur per week.
 • Je bent analytisch sterk en kunt userstory’s uitwerken.

Ons aanbod

Om fijn te kunnen werken bieden wij een prettige werkomgeving met veel afwisselende werkplekken en planten. Daarnaast hebben we een verse bonen koffieautomaat en zijn er voldoende parkeerplekken. Ons hoofdkantoor zit in Zwijndrecht en daarnaast ben jij regelmatig in Ede om de laatste ontwikkelingen op ICT-vlak door te nemen. Daarnaast kun je vanuit huis werken.

Verder bieden we:

 • Marktconform salaris
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
 • Pensioenregeling
 • Laptop
 • Reiskostenvergoeding
 • Thuiswerkmogelijkheden
 • De mogelijkheid om kosteloos opleidingen en trainingen te volgen

Ben je enthousiast over de functie? Leuk! Stuur dan jouw cv en korte motivatiebrief vóór 20 februari 2024 per e-mail naar Marije van der Lee [email protected]
Eerst nog wat meer informatie? Bel of app gerust met John Otten, Manager Examenbureau via 06 – 27 09 00 49.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.