VOL VCA / VIL VCU boek

VOL-VCA / VIL-VCU boek

Het lesmateriaal VOL-VCA / VIL-VCU is compact en vlot leesbaar en de lesstof wordt door veel voorbeelden en checklists ondersteund. Over alle onderwerpen zijn in het boek oefenvragen opgenomen. Het is de beste voorbereiding op het examen. De nieuwste uitgave van het full-color lesmateriaal VOL-VCA (NL-versie 5.6) sluit optimaal aan op de nieuwste eindtermen.

Het VOL-VCA / VIL-VCU lesboek omvat 4 thema’s en de volgende hoofdstukken:
1. Regelgeving en veiligheidsregels
2. Veilig werken en overleg
3. Preventie
4. Werkplek
5. Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)
6. Arbeidsmiddelen
7. Gevaarlijke stoffen
8. Elektriciteit
9. Brand en explosie
10. Ongevallen
11. Noodsituaties

Het B-VCA boek richt zich vooral op veiligheid bij uitvoerende werkzaamheden. In het VOL-VCA / VIL-VCU boek worden daarnaast ook onderwerpen behandeld die belangrijk zijn voor leidinggevenden en intercedenten. Beide boeken (B-VCA en VOL-VCA) kunnen gelijktijdig worden gebruikt bij opleidingsgroepen, zodat er een goede uitwisseling van kennis en ervaring kan plaatsvinden.

Prijs VOL-VCA / VIL-VCU (NL)

• 1 stuk €38,00
• 2 – 10 stuks € 33,00
• 11 – 20 stuks € 29,00
• 21 – 50 stuks € 25,00
• 51 – 99 stuks € 24,00
• 100 en meer stuks: € 23,50

 

Andere talen

De Engelse full colour versie B-VCA / VOL-VCA (EN versie 5.5) sluit optimaal aan op de actuele eindtermen en bevat tevens een code voor een gratis online proefexamen. Het Engelse boek kost € 60,00 en behandelt alle examenstof voor B-VCA, VOL-VCA en VIL-VCU.

Het lesmateriaal VOL-VCA is ook beschikbaar in het Duits. Het Duitse VCA lesmateriaal omvat meer dan 90% van de inhoudelijke kennis voor het huidige VCA examen. Er zijn echter geen oefenopgaven nieuwe stijl opgenomen. Het sluit niet aan op de actuele eindtermen, maar is wel geschikt ter voorbereiding op het examen. Met de juiste voorbereiding kan zeker een 8 of een 9 worden behaald. Het Duitse boek kost € 60,00 en omvat de examenstof van B-VCA en VOL-VCA.

Op de website van VCA infra is een proefexamen beschikbaar in het Arabisch, Duits, Engels en Frans.

Het Frans/Waalse boek ** is niet meer leverbaar bij PBNA.

 

Bij gelijktijdige bestelling van 11 of meer exemplaren van het materiaal in het Duits of Engels ontvangt u 10% korting. De levertijd is 3 à 4 werkdagen en de verzendkosten zijn tot 10 exemplaren € 7,50. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 9% BTW.

** Frans (niet meer leverbaar bij PBNA, u kunt dit bestellen bij Besacc in België). Besacc, de Belgische SSVV, heeft dit boek geschreven.

VCA lesmateriaal bestellen

Meer informatie?

Wij helpen je graag
op: 078 – 62 53 889 of
via: [email protected]

Je krijgt uiterlijk de eerstvolgende werkdag antwoord op je vraag.

Contact

Bestellen lesboek

Bestel hier je lesboeken en online proefexamens.

Bestellen

Info over proefexamens

Lees meer over onze online proefexamens voor VCA.

VCA proefexamens