VCA VOL boek

  • goed boek!
  • gratis online proefexamen

 

Het VCA VOL boek

Het VCA VOL boek van PBNA sluit aan op de actuele eindtermen van VCA infra. De boeken worden door veel opleiders gebruikt in een vca cursus als goede voorbereiding op het VCA VOL examen. Het boek omvat ook alle kennis voor het VCA basis examen en het VIL examen.

Gratis proefexamen

Achter in het boek tref je een code aan op een gratis proefexamen vca te maken op www. vca-proefexamens.nl. Na het doorlopen van de examentraining krijg je terugkoppeling op jouw score en welke onderwerpen je wel en nog niet goed beheerst. Je kunt tegen een kleine vergoeding vaker een examen oefenen en iedere keer beter voorbereid zijn op het echte VOL VCA en VIL examen.

Het examen wordt meestal direct na de VCA training verzorgd. Je kunt natuurlijk ook kiezen om alleen het boek te bestuderen (dus geen cursus of training volgen). Met het bestuderen van het boek en het maken van een realistisch vca proefexamen kom je goed voorbereid op het echte examen. En behaal je je VCA diploma. Het diploma is 10 jaar geldig.

Het bedrijf waar je werkt kan zelf in het bezit zijn van het VCA certificaat, waarmee het bedrijf aantoont dat het aan alle eisen van de VCA Checklist voldoet. Dit VCA bedrijfscertificaat is niet bedoeld voor ZZP-ers.

De levertijd is 3 à 4 werkdagen en de verzendkosten zijn (tot 10 exemplaren) € 7,50 per zending. Genoemde prijzen zijn exclusief 9% BTW.

Eenmaal aangekocht lesmateriaal kan niet worden geretourneerd.

Bestellen lesboek

Bestel hier je lesboek.

Bestellen