VCA examen voor groepen

Bestel hier direct uw VCA bedrijfsexamen

Bestellen

VCA examen voor groepen

Vanaf 8 personen is het voordelig en aantrekkelijk om een VCA-examen binnen uw bedrijf te organiseren. U bepaalt de planning, zorgt voor een geschikte locatie en nodigt de kandidaten uit. Wij doen de rest. 

De voordelen van een bedrijfsexamen via PBNA:

  • Scherpe prijs per persoon
  • U bepaalt de examendatum, tijd en locatie
  • In alle standaard beschikbare talen (zie hieronder)
  • Alleen uw medewerkers als deelnemer
  • Examens in een vertrouwde omgeving
  • Geen reiskosten en minimale verletkosten
  • Uitslag direct na het examen
  • Digitaal pasje binnen 1 a 2 dagen via www.vca-uitslag.nl 
  • Diploma’s binnen 1 week verstuurd.

Besteltermijn

Bestel een bedrijfsexamen minimaal een week voor het examen, dan gaat uw examen zeker door. Als u binnen een week een examen bij ons boekt, geldt een toeslag van € 25,00.

Bedrijfsexamens vreemde talen

Uiteraard kunnen we binnen uw bedrijf (binnen of buiten Nederland) ook examens in vreemde talen afnemen. De B-VCA examens zijn in veel talen beschikbaar. Er is bij deze talen echter wel een extra toeslag van toepassing. Bij de talen:
• Duits, Engels, Frans, Hongaars, Litouws, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Spaans en Turks is deze toeslag € 7,50 p.p.
• Arabisch, Bulgaars, Grieks, Italiaans, Kroatisch en Slowaaks is deze toeslag € 40,- p.p. 

Voorleesexamens aanvragen voor groepen

Heeft u kandidaten die moeite hebben met lezen? U kunt bij het B-VCA examen ook kiezen voor een voorleesexamen! Het examen wordt via CBT met PC of Tablet afgenomen. Alle vragen en de meeste antwoorden kunnen naar keuze middels een icoontje worden aangeklikt om te worden voorgelezen. Kandidaten kunnen dit zo vaak doen als zij nodig hebben. Het examen omvat 40 vragen en er is hiervoor maximaal 75 minuten beschikbaar. Het B VCA voorleesexamen kan in bijna alle talen worden afgenomen. 

Een bedrijfsexamen kent voorschriften

Bij een bedrijfsexamen houden wij ons aan de landelijke voorschriften van VCA Infra en de Examenkamer. Hier vindt u de werkwijze bij een VCA bedrijfsexamen.

 

Meer informatie?

Wij helpen u graag 

op: 078 – 62 53 889 of

via: [email protected]

Je krijgt uiterlijk de eerstvolgende werkdag antwoord op je vraag.

Contact

Bestellen

U geeft u ons uw wensen (examendatum, locatie, tijden en soorten examens) liefst minimaal één week voor het examen door via onderstaande bestelknop. U hoeft dan nog geen kandidaten aan te melden.

Bestellen

Aanmelden kandidaten

U meldt de kandidaten bij voorkeur minimaal 3 dagen voor het examen aan via het excel-betand dat u via onderstaande knop kunt downloaden. Eventuele extra kandidaten kunnen op werkdagen tot uiterlijk 8 uur voor het examen worden aangemeld.

Excel voor opgeven kandidaten
6.7

Klantenvertellen

184 beoordelingen

Beoordeel ons

PBNA in 1,5 minuut: