VCA cursus

Bij PBNA kun je je met ons VCA-boek en het VCA-proefexamen zeer goed voorbereiden op je VCA examen. Je kunt kiezen uit een VCA-boek voor VCA vol en voor VCA basis. Bij het boek krijg je ook een gratis online examentraining.

Dit is een proefexamen dat vergelijkbaar is met het echte examen. Dat geldt voor de onderwerpen en ook de soort vragen die je in het echte VCA examen zult moeten beantwoorden.

Voordelige en flexibele voorbereiding

Dit is de voordeligste en meest flexibele manier om je VCA diploma te behalen. Als je meer voelt voor E-learning of een traditionele VCA cursus, neem dan contact met ons op, we brengen je graag in contact met één van de VCA opleiders waarmee wij al jarenlang samenwerken.

Nadat je je hebt voorbereid, kun je deelnemen aan één van de VCA examens die wij op 50 plaatsen in Nederland verzorgen. Na het examen zie je direct of je al bent geslaagd of het examen nog een keer over moet doen. Dat laatste is natuurlijk vervelend, maar de kans hierop is erg klein als je ons VCA boek hebt bestudeerd en enkele proefexamens hebt gemaakt.

Snelle uitslag en opname in CDR

Direct na het examen zie je de voorlopige uitslag. De volgende werkdag is de officiële uitslag bekend en kun je je VCA pasje voor je mobiele telefoon bookmarken.

Alle VCA diploma’s worden die dag voor 10 jaar vastgelegd in het CDR. Dit is het Centraal Diploma Register VCA. Opdrachtgevers en werkgevers kunnen snel en betrouwbaar een VCA check in het CDR doen om te controleren of je VCA certificaat nog geldig is. Daar kun je natuurlijk ook zelf kijken en zorgen dat je diploma niet verloopt.

Hier vind je meer informatie over:

vca boek en proefexamen
vca examen op 50 plaatsen
vca pasje op jouw mobiele telefoon
cdr (centraal diploma register)

 

Contactgegevens

Bezoekadres:
H.A. Lorentzstraat 1A
3331 EE Zwijndrecht
KvK: 09017208

Postadres:
Postbus 68
3330 AB Zwijndrecht
BTW-nummer: NL 00.18.22.834.B01

Telefoon: (078) 62 53 889

Heb je een vraag?

Telefoon: (078) 62 53 889
Contactformulier