VCA sınavları

Ücretsiz VCA sınav

In het PBNA lesboek zijn veel oefenvragen opgenomen, zodat je je goed kunt voorbereiden op jouw VCA examen (B-VCA, VOL-VCA en VIL-VCU). Als afsluiting van je zelfstudie of opleiding is het goed om een beeld te krijgen hoe de examenvragen eruit zien. Je vindt in het boek ook een code voor een gratis online proefexamen op www.vca-proefexamens.nl.

Daha fazla VCA sınava mı girilir?

Op de website www.vca-proefexamens.nl vind je tegen een kleine vergoeding extra oefenexamens voor het proefexamen B-VCA (vcab), het proefexamen VOL VCA of het proefexamen VIL VCU. Deze proefexamens bestaan uit realistische en actuele vragen die je goed voorbereiden op het echte examen. Na het maken van het proefexamen ontvang je direct feedback over je resultaat, de tijd die je nodig had en studietips. Ook worden de fout beantwoorde vragen getoond, zodat je hiervan kunt leren.

Met honderden VCA-vragen bieden onze proefexamens een onmisbare training om je kans op een goed resultaat bij het echte VCA-examen te vergroten.

Proefexamens in 4 talen

  • B VCA (VCA bazında) Felemenkçe, İngilizce, Lehçe ve Romence
  • VOL VCA (VCA VOL) Felemenkçe ve İngilizce 
  • VIL VCU Felemenkçe ve İngilizce 

Voucher bestellen voor online VCA proefexamens

Om proefexamens te maken op www.vca-proefexamens.nl koop je een voucher. Een voucher kost voor:
• 5 proefexamens € 7,50 (excl. BTW)
• 10 proefexamens € 11,00 (excl. BTW)

Je kunt proefexamens maken voor B-VCA, VOL-VCA en VIL-VCU in de talen Nederlands, Engels, Pools en Roemeens. Bestel hier je voucher

Hızlı başlatma

Bestel je een voucher voor proefexamens als particulier, dan ontvang je de code voor de proefexamens na online betaling direct per e-mail. Als bedrijf ontvang je de code voor de proefexamens meestal nog dezelfde werkdag.

VCA infra ücretsiz örnek sınavı

Alle VCA-examens worden gemaakt en beheerd door VCA infra. Zij stellen één gratis VCA voorbeeld examen beschikbaar in de talen: Nederlands, Arabisch, Duits, Engels en Frans, en een voorbeeld van een voorleesexamen.  Deze proefexamens geven een beeld van hoe een examen VCA er uitziet. Ze zijn niet bedoeld om VCA-kennis mee te testen. De juiste antwoorden worden daarom niet getoond. Ga naar voorbeeld examen VCA infra.

Daha fazla bilgi mi?

Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız

Telefon ile: 078 – 62 53 744 veya
e-posta ile: [email protected]

Sorunuza en geç bir sonraki iş gününde bir cevap alacaksınız.

İletişime Geçin

Lesboek of proefexamen nodig?

Bestel direct online PBNA lesboeken en proefexamenvouchers

VCA öğretim materyallerini sipariş edin