Goed nieuws! Haal voordelig je VCA deze herfst!

De zomer is bijna voorbij en we gaan weer aan het werk. Moet jouw Basis VCA opnieuw worden gehaald, of ga je voor het eerst een Basis VCA examen doen, dan hebben wij goed nieuws!

Goed nieuws! Haal voordelig je VCA deze herfst!

De zomer is bijna voorbij en we gaan weer aan het werk. Moet jouw Basis VCA opnieuw worden gehaald, of ga je voor het eerst een Basis VCA examen doen, dan hebben wij goed nieuws.

De hele maand september en oktober kun je bij PBNA tegen actietarieven je Basis VCA Nederlands examen voordelig halen. Voor €65 euro heb jij je diploma op zak. Wel eerst slagen natuurlijk.

Heb jij moeite met lezen of taal? Ook op het voorleesexamen Basis VCA Nederlands geven we korting, voor €85 kun je dit examen doen.

Goede voorbereiding is het halve werk: Als je ons boek mee bestelt en goed doorleest dan vergroot jij je slagingskans, in het boek geven we ook nog een proefexamen weg! Zo ben je straks de trotse bezitter van een VCA diploma.

Deze examens zijn niet alleen voordelig maar ook overal in Nederland te doen, overdag of in de avond. Liever op zaterdag? Ook dat is mogelijk, kijk hiervoor naar onze planning en boek meteen je examen: VCA examen met OPEN inschrijving | PBNA

Wacht niet langer en haal je  VCA diploma! Veel succes!
*

*

*

*

*Genoemde actietarieven zijn van toepassing op Basis VCA Nederlands en Basis VCA Nederlands voorlees examens die worden afgenomen in de periode van 1 september tot en met  31 oktober 2022.

Bu haberin ardından herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin

İletişime Geçin

Haber bültenine abone olun