VCA proefexamens

Gratis VCA proefexamen

In het PBNA lesboek zijn veel oefenvragen opgenomen, zodat je je goed kunt voorbereiden op jouw VCA examen (B-VCA, VOL-VCA en VIL-VCU). Als afsluiting van uw zelfstudie of opleiding is het goed om een beeld te krijgen hoe de examenvragen eruit zien. Je vindt in het boek ook een code voor een gratis online proefexamen op www.vca-proefexamens.nl 

Meer proefexamens VCA maken?

Je kunt op www.vca-proefexamens.nl tegen een kleine vergoeding meer oefenexamens maken. Je kunt kiezen voor het proefexamen B-VCA (vcab), het proefexamen VOL VCA en het proefexamen VIL VCU . Deze proefexamens dagen je uit om je kennis te testen door het maken van realistische en actuele proefexamen vragen. Je krijgt direct feedback over het resultaat, de tijd die je nodig had en studietips. Ook kun je de foute antwoorden terugzien. Met onze proefexamens kun je je kans op een goed resultaat bij het echte VCA-examen aanzienlijk verhogen. Een onmisbare training dus met honderden VCA vragen.

Proefexamens in 4 talen:

  • B VCA (VCA basis) in het Nederlands, Engels, Pools en Roemeens
  • VOL VCA (VCA VOL) in het Nederlands en Engels 
  • VIL VCU in het Nederlands en Engels 

Bestellen voucher voor online VCA proefexamens

Je kan een voucher kopen voor 5, 10 of 25 VCA-proefexamens. Deze kan je maken via www.vca-proefexamens.nl.
Een voucher kost voor:
• 5 proefexamens € 7,00 (excl. BTW)
• 10 proefexamens € 10,00 (excl. BTW)
• 25 proefexamens € 16,88 (excl. BTW)
Je kunt proefexamens maken voor B VCA, VOL VCA en VIL VCU in de talen Nederlands, Engels, Pools en Roemeens. Bestel hier je voucher

Snel starten:

Bestel je een voucher voor proefexamens als particulier, dan ontvang je de code voor de proefexamens na online betaling direct per email.
Als bedrijf ontvang je de code voor de proefexamens meestal nog dezelfde werkdag.

Gratis voorbeeld examen van VCA infra

Alle VCA examens worden gemaakt en beheerd door VCA infra. Zij stellen één gratis VCA voorbeeld examen beschikbaar in de talen: Nederlands, Arabisch, Duits, Engels en Frans.  Deze proefexamens geven een beeld van hoe een examen VCA er uit ziet. Ze zijn niet bedoeld om VCA-kennis mee te testen. De juiste antwoorden worden daarom niet getoond. Je kunt daar ook ervaren hoe het voorleesexamen werkt.

Ga naar voorbeeld examen VCA infra

 

Meer informatie?

Wij helpen je graag

op: 078 – 62 53 744 of
via: [email protected]

Je krijgt uiterlijk de eerst volgende werkdag antwoord op je vraag.

Contact

Bestellen

Bestel hier je lesboeken en online proefexamens

VCA lesmateriaal bestellen