Egzaminy próbne VCA

Bezpłatny egzamin próbny VCA

In het PBNA lesboek zijn veel oefenvragen opgenomen, zodat je je goed kunt voorbereiden op jouw VCA examen (B-VCA, VOL-VCA en VIL-VCU). Als afsluiting van je zelfstudie of opleiding is het goed om een beeld te krijgen hoe de examenvragen eruit zien. Je vindt in het boek ook een code voor een gratis online proefexamen op www.vca-proefexamens.nl.

Chcesz spróbować swoich sił w próbnym egzaminie VCA?

Op de website www.vca-proefexamens.nl vind je tegen een kleine vergoeding extra oefenexamens voor het proefexamen B-VCA (vcab), het proefexamen VOL VCA of het proefexamen VIL VCU. Deze proefexamens bestaan uit realistische en actuele vragen die je goed voorbereiden op het echte examen. Na het maken van het proefexamen ontvang je direct feedback over je resultaat, de tijd die je nodig had en studietips. Ook worden de fout beantwoorde vragen getoond, zodat je hiervan kunt leren.

Met honderden VCA-vragen bieden onze proefexamens een onmisbare training om je kans op een goed resultaat bij het echte VCA-examen te vergroten.

Proefexamens in 4 talen

  • B VCA (podstawa VCA) w języku holenderskim, angielskim, polskim i rumuńskim
  • VOL VCA (VCA VOL) w języku niderlandzkim i angielskim 
  • VIL VCU w języku niderlandzkim i angielskim 

Voucher bestellen voor online VCA proefexamens

Om proefexamens te maken op www.vca-proefexamens.nl koop je een voucher. Een voucher kost voor:
• 5 proefexamens € 7,50 (excl. BTW)
• 10 proefexamens € 11,00 (excl. BTW)

Je kunt proefexamens maken voor B-VCA, VOL-VCA en VIL-VCU in de talen Nederlands, Engels, Pools en Roemeens. Bestel hier je voucher

Szybki start

Bestel je een voucher voor proefexamens als particulier, dan ontvang je de code voor de proefexamens na online betaling direct per e-mail. Als bedrijf ontvang je de code voor de proefexamens meestal nog dezelfde werkdag.

Bezpłatne darmowe egzaminy próbne VCA Infra

Alle VCA-examens worden gemaakt en beheerd door VCA infra. Zij stellen één gratis VCA voorbeeld examen beschikbaar in de talen: Nederlands, Arabisch, Duits, Engels en Frans, en een voorbeeld van een voorleesexamen.  Deze proefexamens geven een beeld van hoe een examen VCA er uitziet. Ze zijn niet bedoeld om VCA-kennis mee te testen. De juiste antwoorden worden daarom niet getoond. Ga naar voorbeeld examen VCA infra.

Potrzebujesz więcej informacji?

Z przyjemnością Ci pomożemy

tel: 078 - 62 53 744 lub
e-mail: [email protected]

Otrzymasz odpowiedź na swoje pytanie nie później niż następnego dnia roboczego.

Kontakt

Lesboek of proefexamen nodig?

Bestel direct online PBNA lesboeken en proefexamenvouchers

Zamów materiały szkoleniowe VCA