Examens gaan door!

PBNA krijgt dagelijks de vraag of de geplande examens nog door gaan. Ons antwoord is JA, onze examens gaan door.

PBNA krijgt dagelijks de vraag of de geplande examens in corona tijd nog door gaan. Ons antwoord is JA, onze examens gaan door!
Op basis van berichtgeving van NTRO (branchevereniging voor trainen en opleiden) kunnen de meeste examens gewoon doorgaan. Wel kan het zijn dat we voor geplande examens moeten uitwijken naar andere locaties of dat we in het uiterste geval deze annuleren. Maar we doen ons best om de planning, zoals aangegeven op de website zoveel als mogelijk in tact te laten.

Trainingen mogen overdag fysiek. De niet-essentiële detailhandel en niet-essentiële dienstverlening dient vanaf zaterdag 13 november gesloten te zijn tussen 17.00 en 05.00 uur. Uit de kamerbrief blijkt dat de “niet essentiële dienstverlening bestaat uit (onder meer): cursussen en trainingen, m.u.v. cursussen en trainingen die noodzakelijk zijn voor beroepsuitoefening.” In de spoedregeling staat als toelichting: “Bij locaties voor cursussen en trainingen kan bijvoorbeeld gedacht worden aan wijncursussen en kookworkshops. Cursussen en trainingen die benodigd zijn voor de uitoefening van beroep of bedrijf, bijvoorbeeld gericht op vaardigheden en bedrijfsveiligheid kunnen wel na 17.00 uur doorgang vinden.”

Uw VCA examen halen kan dus ook tijdens de huidige Corona maatregelen bij PBNA. Bekijk (hier) ons actuele overzicht en boek uw examen.

Heb je vragen naar aanleiding van dit nieuwsbericht, neem dan contact met ons op

Contact

Meld je aan voor de nieuwsbrief