E-books VCA bij PBNA

Snel aan de slag met de voorbereiding voor jouw VCA-examen?

E-books VCA bij PBNA

Wil jij je goed voorbereiden voor je VCA-examen? Dat kan met onze e-books!

Het e-book is een PDF versie van onze vertrouwde boeken. Je leest dit e-book in een online omgeving op een computer of laptop. Door naar beneden te scrollen kan je het boek online lezen. Het is niet interactief, het is geen e-learning het is een PDF die je in een online omgeving kunt lezen. Je hebt wifi of 4G nodig om het e-book te lezen en je hebt 3 maanden na het inwisselen van de voucher toegang tot het e-book.

We bieden 3 e-books aan:
  • Basisveiligheid VCA (NL)
  • VOL/VIL VCA (NL)
  • B-VCA/VOL/VIL Engels (ENG)

Je kunt hier de voucher bestellen om toegang te krijgen tot het e-book. Een voucher voor een e-book kost € 14,95. Bij het bestelformulier vind je de voucher voor het e-book naar keuze bij ‘Overige artikelen’.

Hoe werkt het?

Na aankoop van de voucher krijg je een e-mail met een vouchercode (de vouchercodes zijn specifiek voor Engels, NL basis en NL VOL) en een link. De link is van de website waar het boek op is gepubliceerd. Daar aangekomen wissel je de code in en maak je een account aan met je e-mail en een wachtwoord. Je kunt direct bij het e-book. Het e-book kun je het beste lezen op een laptop of computer.

Tip: het e-book is het best leesbaar bij een up-to-date browser of Google Chrome. De FAQ op de website waar het e-book op staat geeft handige tips. Je leest het boek bij voorkeur op een laptop of computer. Lezen op een E-reader of telefoon is helaas niet mogelijk.

 

Bestel direct jouw e-book

Bestel